Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بازاریابی و امور شعب بانک آینده، با حضور در پارک فناوری پردیس، از شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، بازدید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از بانک آینده، نادر خواجه حق‌وردی، معاون بازاریابی و امور شعب و علی درستکار مدیر امور روابط عمومی و بازارافزایی بانک آینده در محل ساختمان شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، درباره مسائل مختلف و چگونگی همکاری و تعامل بیش‌تر طرفین، با عبدالرضا شریفی حسینی، معاون بانکداری الکترونیکی، سیدحامد قنادپور، مدیرعامل و جمعی دیگر از مدیران این شرکت، گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این دیدار پس از معرفی شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا و بیان عملکرد و فعالیت‌های این مجموعه در ارائه انواع خدمات بانکی و پولی در زمینه‌های: بانکداری دیجیتال، فناوری مدیریت ثروت، پایانه‌های فروش، کارت‌های بانکی، فن‌آوری بیمه و امنیت، توجه به بازاریابی کیفی دستگاه‌های پایانه فروش، اطلاع‌رسانی دوجانبه دقیق و به‌موقع، افزایش آگاهی نسبت به استفاده و بهره‌مندی درست از ابزارهای بانکی با محوریت درآمدزایی، جذب، حفظ و نگه‌داری مشتریان و استفاده از تجارب با روی‌کرد مثبت و رو به آینده روشن، تأکید گردید.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا بانک آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟


طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.


دیگر خبرها

  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • آمریکا برای توافق ایران باید ماهی چاق خاورمیانه را به ما بدهد!
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟